Úvodní stránka Bonato Hotel

Ravioli z ananasu plněné vanilkovým mascarpone

Ravioli z ananasu plněné vanilkovým mascarpone

Ananas důkladně oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Mezitím si připravíme cukrový rozvar, tím že svaříme cukr s vodou na konzistenci sirupu. Sirup necháme zchladnout a vložíme do něho nakrájený ananas, přidáme čerstvou mátu a necháme marinovat nejlépe do druhého dne. Mascarpone nejpreve našleháme a poté lehce naředíme smetanou, přidáme semínka z čerstvé vanilky a dosladíme cukrem. Tímto krémem plníme plátky marinovaného ananasu, které mužeme doplnit čerstvým sezoním ovocem. Dobrou chuť.

Rychlý kontakt

Jan Vlček
Telefon: (+420) 775 028 106
E-mail: info@kralemkuchyne.cz

Recepce Hotelu Bonato
Telefon: (+420) 491 424 540

© 2012 copyright Bonato Hotel, vytvořil: Jan Pícha

Jan Vlček
Raisova 239
552 03 Česká Skalice

Infolinka:            +420 775 028 106
Obchodní odd.:  +420 491 424 540

Staňte se naším fanouškem

Staňte se naším fanouškem