Úvodní stránka Bonato Hotel

Fotogalerie

18.10.2012 - Francouzská kuchyně
Francouzská kuchyně

Kurz francouzské kuchyně v Hotelu Bonato.

Vstoupit do galerie
19.08.2012 - Italská kuchyně
Italská kuchyně

Kurz italské kuchyně na terase Hotelu Bonato.

Vstoupit do galerie
24.2.2013 - Různé druhy mas s netradiční přílohou a omáčkou
Různé druhy mas s netradiční přílohou a omáčkou

Vstoupit do galerie
21.09.2012 - Hovězí carpaccio s pestem ze sušených rajčat
Hovězí carpaccio s pestem ze sušených rajčat

Hovězí svíčkovou si ukrojíme a dáme kousek masa mezi pečící papíry potřené oliv olejem a paličkou na maso rozklepeme na tenký plát . Kraje masa ostříhneme nůžkami do kulatého taru a opatrně rozklepané maso přendáme na talíř a potřeme lehce pestem a přidáme hoblinky parmezánu. Pesto připravíme tím,že nácháme odkapat v cedníku nakládané sušené rajčata a poté je nameleme na mlýnku na maso. Přidáme na jemno nasekanou šalotku,hladkolistou petrželku,capary,ochutíme citronovou štávou solí pepřem a zalijeme olejem z rajčat,který jsme si nachali odkapat. Podáváme s opečeným toustem

 

 

Vstoupit do galerie
22.3.2013 - Úpravy mořských a sladkovodních ryb v moderním pojetí
Úpravy mořských a sladkovodních ryb v moderním pojetí

Vstoupit do galerie
21.4. 2013 - Pravá italská pasta a risotto
Pravá italská pasta a risotto

Vstoupit do galerie
29.4.2013 - Degustační menu inspirované českou kuchyní
Degustační menu inspirované českou kuchyní

Vstoupit do galerie
25.08.2013 - Delikatesy Italské kuchyně
Delikatesy Italské kuchyně

Dovolte mi, abych Vám představil delikatesy Italské kuchyně.

Sicilská caponata s ovčí ricottou a bruschettou.

Tuňák s chlebovým salátkem a rajčátky.

Milánské ossobuco s šafránovým risottem.

Čokoládová pěna s mascarpone.

Vstoupit do galerie
20.10.2013 - Podzim na talíři
Podzim na talíři

Vstoupit do galerie
19.5.2013 - Jarní chřestové menu
Jarní chřestové menu

Vstoupit do galerie
3.6.2013 - Velké letní grilování
Velké letní grilování

Vstoupit do galerie
22.1.2013 - Jak perfektně zvládnout zvěřinu
Jak perfektně zvládnout zvěřinu

Vstoupit do galerie
26.1.2014 - Zvěřina v různých úpravách
Zvěřina v různých úpravách

Vstoupit do galerie
16.2.2014 - Italská pasta,domácí gnocchi,italské risotto
Italská pasta,domácí gnocchi,italské risotto

Vstoupit do galerie
23.3.2014 - Jak skvěle připravit mořské a sladkovodní ryby
Jak skvěle připravit mořské a sladkovodní ryby

Vstoupit do galerie
14.4.2014 - Kurz o mase
Kurz o mase

Vstoupit do galerie
23.11.2014 - Sushi
Sushi

Vstoupit do galerie
15.02.2015 - Jak správně připravit steak,příprava omáček a netradiční přílohy
Jak správně připravit steak,příprava omáček a netradiční přílohy

Vstoupit do galerie
6.10.2014 - Jak skvěle připravit degustační menu
Jak skvěle připravit degustační menu

Vstoupit do galerie
19.4.2015 - Jak skvěle připravit ryby
Jak skvěle připravit ryby

Vstoupit do galerie
30.8.2015 - Letní grilování
Letní grilování

Vstoupit do galerie
29.11.2015 - Tradiční masa v moderním pojetí
Tradiční masa v moderním pojetí

Vstoupit do galerie
1.11.2015 - Speciality naší restaurace
Speciality naší restaurace

Vstoupit do galerie
7.2.2016 - Jak připravit skvělou zvěřinu
Jak připravit skvělou zvěřinu

Vstoupit do galerie
20.3.2016 - Jak připravit domácí pastu,gnocchi a ravioli
Jak připravit domácí pastu,gnocchi a ravioli

Vstoupit do galerie
16.4.2016 - Steaky z různých druhů mas a netradiční přílohy
Steaky z různých druhů mas a netradiční přílohy

Vstoupit do galerie

Rychlý kontakt

Jan Vlček
Telefon: (+420) 775 028 106
E-mail: info@kralemkuchyne.cz

Recepce Hotelu Bonato
Telefon: (+420) 491 424 540

Kurzy

Datum konání: 05.11.2017
Počet volných míst: 13
© 2012 copyright Bonato Hotel, vytvořil: Jan Pícha

Jan Vlček
Raisova 239
552 03 Česká Skalice

Infolinka:            +420 775 028 106
Obchodní odd.:  +420 491 424 540

Staňte se naším fanouškem

Staňte se naším fanouškem