Úvodní stránka Bonato Hotel

Historie kurzů

Zde si můžete prohlédnout seznam kurzů, které v minulosti již proběhly.


Italská pasta (06.10.2024)

Tagliatelle s ragu alla salsicia,guanciale a žoutek.

Pacheri s krevetou,šafránem a rajčaty.

Papardelle se sušenými rajčaty,špenátem a mascarpone.

.

Grilování- burger,steak,saláty (09.06.2024)

Hovězí burger s rajčatovou marmeládou.

Grilovaný lilek s lososem a chřestem.

Salát s cesar dresikem a grilovaný kuřecím.

Roštěnec s grilovanou zeleninou a bylinkou salzou.

.

Chřest v různých úpravách (26.05.2024)

Chtřest s omáčkou bolzáno.

Chřestové risotto s krevetou.

Chřestový krém .

Vyzrálý steak s chřestem,omáčkou bearnais a brambory.

.

Vaříme bez masa (17.03.2024)

Carpaccio z řepy,dýně,rucola,čerstvý sýr.

Bramborové gnocchi,houbi pioppino polosušené cherry rajčata.

Variace smažené zeleniny,koprová majonéza.

Čokoládová pěna s pomerančem,čerstvé ovoce,mandlová dobenka.

.

Velký kurz o mase a netradičních přílohách (28.01.2024)

Dančí na švestkách a jalovci,bylinkové špecle.

Vepřová líčka na hřebíčku,bramborovo-karotkové puré.

Hovězí steak,hořčicová omáčka sezoní zelenina.

 .

.

Speciality Italské kuchyně (03.12.2023)

Sicilská caponáta s  burratou

Paccheri s kančím ragú, brokolicí a strouhankou

Pražma královská pečná v soli,restovaná zelenina,rozinky

 .

.

Ryby (22.10.2023)

Makrela v křupavém těstíčku,domácí majonéza,salátek z bylinek

Chobotnice,brambory s pečenou paprikou,řapíkem a olivami

Mořský vlk na středomořský způsob

 .

.

Příprava steaků,omáček a příloh (25.06.2023)

Supreme z kukuřičného kuřátka,špenátové puré,česneková omáčka a kroketa s čerstvou majoránkou
Steak z přeštického prasátka,mačkané brambory s medvědím česnekem,houbi Portobello

Vyzrálí roštenec,bylinková omáčka,pečená sezoní zelenina

.

.

Chřest v různých úpravách (28.05.2023)

Variace chřestu s šalotkovou omáčkou a parmskou šunkou

Chřestové cappuccino s krevetou a růžovým pepřem

Hovězí flank steak, chřestový salátek s rajčaty,zauzená bramborová kaše

 

.

Burgery a saláty (19.03.2023)

Hovězí burger s cibulovou marmeládou, parmezánový chips
Burger s křupavým bůčkem marinovanou paprikou a slaninovou majonézo.

Salát s medovovanilkovým dresingem, jablky a ořechy
Salát s bazalkou a parmezánem

 .

.

Jak připravit gurmet pizzu (05.02.2023)
Grilování (19.06.2022)

Hovězí burger s rajčatovou redukcí ,domácí majonézou,dýńová houska.

Mořský vlk s krevetou ,rajčaty,olivami a bazalkou.

Hovězí steak s pepřovou omáčkou.

Pečená zelenina s parmezánem.

Špenátový salát s jablky,ořechy a mozzarelou.

Salát s chřestem,rajčaty,granaille,šalotkový vinegret.

.

Chřestové menu (22.05.2022)

Chřest s omáčkou Bolzáno.

Chřestové capucino s růžovým pepřem .

Chřestové risotto s marinovaným lososem.

Telecí na víně a šalvěji s chřetem a uzenou kaší.

.

Hovězí maso (27.03.2022)

Italský tataráček s ricottou,ančovičkou a divokou brokolicí.

Hovězí líčka na balsamicu,beluga čočka,bramborové pure.

Hovězí vyzrálí steak,černý kořen,pečená zelenina.

.

Italská pasta (30.01.2022)

Spaghetti s krevetami.

Papardelle se srnčím ragu,červenou řepou a čočkou.

Penne  all'amatriciana.

Tagliolini s rajčaty,lilkem a burattou.

.

Italská kuchyně (21.11.2021)

Marinovaný mořský vlk,salátek z petrželky.

Jemný celerový krém,žloutek,hnědé máslo.

Telecí na bílém víně,dýńové risotto,kapusta.

Lehké citronové tiramisu s ovocem.

.

Speciality naší restaurace (24.10.2021)

Marinovaný losos s pečenou řepou,pomerančem a cream fresh.

Králík na dionské hořčici,bramborové noky s parmezánem.

Hovězí steak s petrželí a shitake houby.

.

Dobrý den kurzy budou opět pokračovat až to situace dovolí (22.06.2021)
Vegetariánská kuchyně (27.09.2020)

Salát se špenátem,ořechy jablky a mozzarellou.

Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.

Pečená zelenina s bylinkovým pestem.

Zeleninové risotto s divokou brokolicí.

.

Letní grilování (21.06.2020)

Burger s vyzrálým masem,marinovanou paprikou a šalotkou.

Panenka na zeleném pepři a koriandru, pepřová omáčka.

Kukuříčné kuřátko plněné sušenými rajčaty a mascarpone, pečená cuketa.

Pečená zelenina s rucolou.

Brambory na rozmarýnu.

.

Jak netradičně připravit různá masa (26.01.2020)

Hovězí líčka na balsamicu s čočkou beluga a bramborové puré.

Králíčí hřbet s omáčkou z čerstvých paprik a máslové tagliolin.

Kuřecí prso pečené na kůži,sezoní zelenina a slaninová omáčka.

.

To nejlepší z našich steaku (24.11.2019)

Kuřecí prso pečené na kůži,špenát a houby.

Srnčí hřbet,domácí krokety,šalotky na portském víně.

Vepřová panenka na zeleném pepři a koriandru,savojská kapusta.

.

Podzimní menu (27.10.2019)

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, piniové oříšky a rukolou.

Italské petrželové rissoto, srnčí a smažená cuketa.

Vyzrálý roštěnec, domácí nočky s houbami.

.

Italská pasta (13.10.2019)

Pappardelle s mořskými plody.

Domácí gnocchi plněné telecím ramínkem s kapustou.

Spaghetti s čerstvým tuńákem.

Tagliatelle carbonara.

.

Speciality naší restaurace (08.09.2019)

Domácí paštika z husích jater s hruškovým chutney.

Pappardelle s kachním ragu,špenátem a strouhankou.

Vepřová líčka na hřebíčku s bramborvou kaší a hrubozrnou hořčicí.

.

Letní grilování 2 (09.06.2019)

Domácí foccacio.

Grilovaný lilek s ovčím sýrem.

Kuřecí supreme s grilovaným chřestem a šalotkovou omáčkou.

Hungr steak, cibulová marmeláda, pečené brambory na rozmarýnu.

Salát z křupavé zeleniny s koriandrem a oříšky.

.

Letní grilování 1 (08.06.2019)

Domácí foccacio.

Grilovaný lilek s ovčím sýrem.

Kuřecí supreme s grilovaným chřestem a šalotkovou omáčkou.

Hungr steak, cibulová marmeláda, pečené brambory na rozmarýnu.

Salát z křupavé zeleniny s koriandrem a oříšky.

.

Ryby a mořské plody s jarním nádechem (12.05.2019)

Treska s šafránovou omáčkou,chřestem a slávkami.

Domácí gnocchi s chřestem,rajčátky a krevetou.

Losos plněný ricottou s chřestem a šalotkovou omáčkou.

.

Různé druhy mas s netradiční přílohou a omáčkou (17.03.2019)

Pomalu dušené jehněčí kolínko na majoránce s jemným petrželovým pyré.

Duo z králičího hřbetu a jatýrek s tymiánovým jus, bramborové nočky se slaninou a restovaným zelím.

Vyzrálí flamp steak,bramborový fondant a salátek z pečených paprik.

.

Zvěřina (27.01.2019)

Francouzský slaný koláč se zvěřinovou náplní.

Kančí s domácí nutelou ze švestek,dýně a kapusta.

Dančí hřbet,černý kořen,čočka beluga.

.

Steaky s nádechem podzimu (25.11.2018)

Hovězí steak,mačkané brambory s kaštany a šalotkové pure.

Dančí hřbet na víně,restované bramborové nočky s dýní a kapustou.

Vepřová kotleta z přeštického prasátka pečená sezoní zelenina.

.

Speciality naší restaurace (14.10.2018)

Paštika z husích jater s hruškovým chutney.

Domácí gnocchi s houbami a křupavou slaninou.

Kachní ragu s celerovým puré.

.

Italská pasta a risotto (16.09.2018)

Domácí papardelle se srnčím ragů a červenou řepou.

Tagliatelle se sušenými rajčaty a mascarpone.

Houbové risotto se salcicou.

Domácí raviola s lososem a rajčátky

.

Letní grilování (03.06.2018)

Domácí foccacia s grilovaným pupkem a salzou verde.

Vepřová panenka pečená s italské slanině a šalvěji s pepřovou omáčkou,pečené brambory s konfitovaným česnekem a petrželkou.

Kuřecí prsa plněná tapenádou z oliv a sušených rajčat s pečeným lilkem.

Salát s pečenou zeleninou a dijonským vinegretem.

.

Maso a ryby podávané s chřestem (06.05.2018)

Marinovaný losos s chřestem a béarnskou omáčkou.

Kroketa z králika s chřestovým salátkem.

Chřestové risotto s mořským vlkem.

Vyzrálý flan steak s chřetem a bramborovo-šalotkovým pure.

.

Ryby a mořské plody (22.04.2018)

Slávky s kořenovou zeleninou a domácí focaccia.

Krevety s zeleninovým pure.

Pražma královská,fenyklové risotto.

.

Tradiční masa v moderním pojetí (28.01.2018)

Kuřecí supreme plněné ricottou a bazalkou,pečená zelenina.

Králík na dijonské hořčici s bramborovými nočky a parmezánem.

Vepřová líčka na hřebíčku,dýňové pure a kapusta.

.

Italské speciality s nádechem podzimu (05.11.2017)

Carpaccio z chobotnice,salátek z řepy a čočky.

Tagliatelle se zvěřinovým ragu.

Ossobuco s jemným celerovým rissotem.

Domácí tiramisu se strouhanou čokoládou claudio corallo.

.

Steaky,burger,sáláty (24.09.2017)

Burger s trhaným jehněčím,bylinkovou majonézou a špenátem.

Kachní prsa na červeném víně,puré z pečených brambor a celeru.

Panenka z přeštického prasátka na koriandru a zeleném pepři,domácí nočky s liškami.

Salát s rajčátky,křupavou slaninou a paprikovým dresinkem.

.

Velké letní grilování (18.06.2017)

Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.

Marinované krevety s fenyklovým salátkem a pomerančem.

Francouzské kukuřičné kuřátko s olivovou tapenádou a salzou verde.

Mléčné telecí s pepřovou omáčkou.

Přěštické prasátko s cizrnou.

Salát s pečenou zeleninou dijonským vinegretem.

.

Velký jarní kurz (14.05.2017)

Variace chřestu s omáčkou bolzáno.

Králičí stehno konfitované v olivovém oleji a estragonu, štouchané brambory s mědvědím česnekem.

Vyzrálý roštěnec s chřestem a bramborový fondánt.

Citronová panna cotta s jahodovo-rebarborovou omáčkou.

.

Italská pasta a domácí gnocchi (02.04.2017)

Spaghetti benedetto cavalieri s tuňákem,rajčátky a bazalkou.

Papardelle s králičím ragů.

Gnocchi s houbami a křupavou pancetou.

Ravioli s uzeným úhořem a špenátem.

.

Italské speciality s chutí podzimu (14.11.2016)

Srnčí hřbet pečený v pistáciích,domácí gnocchi s pancetou a dýní.

Telecí ossobuco, liškové risotto.

Domácí papardelle s kachním ragů a cizrnou.

.

Jak připravit ryby v netradičních úpravách (13.11.2016)

Smažené tygří krevety se salátkem a ančovičkovou majonézou.

Pošírovaný mořský vlk s vonglemi,domácí bramborové chipsy s rajčátky a kapary.

Candát s kroupovým risottem a česnekovou pěnou.

.

Chutě plné Asie (18.09.2016)

Vařená chobotnice na hnízdě skleněných nudlí, marinovaná v omáčce s česnekem a chilli.

Tom Yum Goong-tradiční thajská polévka s krevetami,kokosovým mlékem a koriandrem.

Jarní závitky plněné vepřovým masem s ananasovo-mangovou omáčkou a zeleninou.

Kari pasta-příprava kari omáčky-červená a zelená.

Phad Thai-restované nudle v thajském stylu.

.

Velké letní grilování (12.06.2016)

Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.

Kuřecí supreme s kuskusem a mátou.

Hovězí steak s pyré z pečených paprik.

Telecí s fenyklem a pepřovou omáčkou.

Salát z pečené zeleniny s dionským vinagretem.

Tzaziky.

Chřestový salát.

.

.

Chřestové menu (29.05.2016)

Variace chřestu s omáčkou bolzáno.

Chřestové risotto s uzeným pstruhem.

Pečená treska s chřestem,bramborou a květákem.

Přeštické prasátko s  chřestovým salátkem.

.

Steaky z různých druhů mas a netradiční přílohy (17.04.2016)

Hovězí steak se špenátem,houbami a foie gras.

Jehněčí hřebínek se savojskou kapustou.

Kachní prsa s pečenou zeleninou.

Karé z francouzského prasátka.

.

Opakování:Steaky z různých druhů mas a netradiční přílohy (16.04.2016)

Hovězí steak se špenátem,houbami a foie gras.

Jehněčí hřebínek se savojskou kapustou.

Kachní prsa s pečenou zeleninou.

Karé z francouzského prasátka.

.

Jak připravit domácí pastu,gnocchi a ravioli (20.03.2016)

Domácí papardelle s dančím a červenou řepou.

Gnocchi plněné ricottou s čerstvými rajčátky a špekem.

Domácí raviola plněná kachním masem s jemnou celerovou omáčkou.

.

Jak připravit skvělou zvěřinu (07.02.2016)

Zvěřinová paštika s marinovanou hruškou.

Kančí plec s šípkovou omáčkou,domácí kroketa s chorizem.

Jelení hřbet na šalvěji s bramborovo-karotkovým puré.

.

Tradiční masa v moderním pojetí (29.11.2015)

Telecí ramínko na šalvěji s krémovou polentou.

Králíčí hřbet s omáčkou z čerstvých paprik a máslové tagliolini.

Francouzské supreme s hráškovým risottem s slaninovou pěnou.

.

Speciality naší restaurace (01.11.2015)

Hovězí carpaccio s houbami a domácí houstičkou.

Domácí gnocchi s králičím ragu.

Farmářské prasátko s bramborovou plackou a cibulovou marmeládou.

Čokoládová pěna,puré z pečených švestek a mandlová drobenka.

.

Jak připravit skvělé domácí burgry,hranolky a saláty (27.09.2015)

Burger s hovězím masem,karamelizovanou cibulí a parmezánovým chipsem.

Vegetariánský burger se zauzenou mozarellou.

Burger s trhaným jehněčím masem a špenátem.

Domácí hranolky.

Coleslaw salát.

Salát s rukolou,pečenou paprikou a kozím sýrem.

.

Letní grilování (30.08.2015)

Mořský vlk na grilu s rajčaty, olivou a bazalkovým olejem.

Vyzrálí roštěnec s lehce zauzeným paprikovým pure a tymiánem.

Vepřové karé s kuskusem, mátou a rajčatovým concase.

Domácí chléb.

Špenátový salát s jablky a mozzarelou.

Salát z křupavé zeleniny s karotkovým dresinkem.

Salza verde.

 .

.

Speciality naší restaurace (18.05.2015)

Grilovaný kozí sýr s rajčatovým concasse.

Losos s hráškovým pure a šampaňskou omáčkou.

Pomalu dušená krkovice s omáčkou z červené řepy a lehce zauzenou kaší.

Sezamový cheesecake.

.

Italská kuchyně (17.05.2015)

Hovězí tataráček ve stylu piemonte s bůvolí ricottou a lanýžovým olejem.

Tagliatelle s klobáskou,chřestem a sýrem pecorino romano.

Telecí ossobuco se smrži a  bramborovým rizotem.

Panacotta s jahodovo rebarborovým salátkem.

.

Jak skvěle připravit ryby (19.04.2015)

Ceviche z tygřích krevet s grepem a těsto brick.

Slávky na bílém víně a šafránu.

Tuňák s koriandrovou krustou,restovanou zeleninou a wasabi pěna.

Mořský vlk pečený v soli s fenyklovým pure.

.

Speciality z vepřového masa (08.03.2015)

Vepřová líčka na hřebíčku,bramborové puré s hrubozrnou hořčicí.

Vepřová panenka s pecorínem a šalvějí,mačkané brambory s fenyklem a rajčaty.

Pomalu dušená krkovice s lehce zauzenou kaší a omáčkou z červené řepy.

.

Jak správně připravit steak,příprava omáček a netradiční přílohy (15.02.2015)

Vyzrálý roštěněc,cuketové hranolky a omáčka z červeného vína.

Přeštické prasátko pečené v guanciale,slaninová kaše s kapustou.

Lehce zauzený dančí hřbet s kaštanovými noky.

.

Jak správně připravit steak,příprava omáček a netradiční přílohy (25.01.2015)

Vyzrálý roštěněc,cuketové hranolky a omáčka z červeného vína.

Přeštické prasátko pečené v guanciale,slaninová kaše s kapustou.

Lehce zauzený dančí hřbet s kaštanovými noky.

.

sushi (23.11.2014)
Jak skvěle připravit degustační menu (06.10.2014)

Domácí paštika z husích jater s fíkovým chutney.

Filátko pražmy královské s restovanou zeleninou a zázvorovo-limetkovým glaze.

Pomalu dušené jehněčí na majoránce, šoulet v nové upravě.

.

Opakování: Letní grilování (16.06.2014)

Kuřecí supreme plněné tapenádou z oliv a rajčat se zauzeným lilkem.

Hamburger s karamelizovanou cibulí a parmezánovým chipsem.

Francouzské telecí s květákovým kuskusem.

Salát panzanella.

Chřestový salát s rajčaty a šalotkový vinegretem.

Barbecue omáčka.

Gribiche.

.

Letní grilování (15.06.2014)

Kuřecí supreme plněné tapenádou z oliv a rajčat se zauzeným lilkem.

Hamburger s karamelizovanou cibulí a parmezánovým chipsem.

Francouzské telecí s květákovým kuskusem.

Salát panzanella.

Chřestový salát s rajčaty a šalotkový vinegretem.

Barbecue omáčka.

Gribiche.

.

Jak skvěle připravit mořské a sladkovodní ryby (23.03.2014)

Candát s fregola sarda a domácí sušené cherry rajčátka.

Pečené filátko mořského vlka s vongolemi a fenyklem,bramborové chipsy.

Losos s teriaki omáčkou a zeleninovým salátkem.

.

Italská pasta,domácí gnocchi,italské risotto (17.02.2014)

Domácí tagliatelle s králičím ragú.

Gnocchi plněné telecím masem s liškami a čerstvým oregánem.

Spagheti alla carbonara.

Risotto s topinamburem a uzeným úhořem    .

.

Pro velký zájem opakujeme kurz: Italská pasta,domácí gnocchi,italské risotto (16.02.2014)

Domácí tagliatelle s králičím ragú.

Gnocchi plněné telecím masem s liškami a čerstvým oregánem.

Spagheti alla carbonara.

Risotto s topinamburem a uzeným úhořem  .

.

Zvěřina v různých úpravách (26.01.2014)

Carpaccio z dančího hřbetu s kaštany a čerstvým fíkem.

Domácí canelloni se zvěřinou a křupavou zeleninou.

Srnčí hřbet v bylinkové krustě s pečenou řepou a pěnou ze špeku Lardo.

.

Menu inspirované Francouzskou kuchyní (17.11.2013)

Pěna z kozího sýru,marinovaná řepa s piniovými oříšky.

Pečená Pražma se zeleninovým puré a bujabéza sos.

Pečený hřbet z vepřového Mangelica,šalotky plněné marmeládou.

.

Podzim na talíři (20.10.2013)

Dýňové ravioly s pomalu dušeným telecím ramínkem.

Na grilu pečená kachní foie gras s karamelizovaným podzimním ovocem a omáčkou z vína Brachetto.

Srnčí hřbet na šalotkách se škvarkovým nočkem a hřiby.

.

Velký kurz o mase a skvělých přílohách (29.09.2013)

Hovězí líčka na balsamicu s čočkou beluga a bramborové puré.

Králík na dijonské hořčici,domácí bramborové nočky zapečené parmezánem.

Jehněčí hřebínek s hráškovým puré a slaninový chips.

.

Delikatesy Italské kuchyně (25.08.2013)

Sicilská caponata s ovčí ricottou a bruschettou.

Tuňák s chlebovým salátkem a rajčátky.

Milánské ossobuco s šafránovým risottem.

Čokoládová pěna s mascarpone.

.

Opakování kurzu: velké letní grilování (04.06.2013)

Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.

Kuřecí supreme na grilu s bazalkovým pestem.

Roštěněc z Nebrasky s pure z pečených paprik a tymiánu.

Telecí kare s kuskusem,mátou a rajčatovým concasé.

Bramborové kostičky pečené na rozmarýnu a olivovém oleji.

Špenátový salát s pečenou zeleninou a dionským vinagretem.

Letní salát s chobotnicí a šafránovým bramborem.

Domácí foccacia.

Pravé řecké tzaziky.

Salza Verde.

Rajčatová salza.

.

Jarní chřestové menu (19.05.2013)

Variace chřestu s omáčkou bolzáno.

Jemný chřestový krém, koláček plněný tvarohem a medvědím česnekem.

Pečený losos s ricottou a špenátem,  podávaný s chřestem a holandskou omáčkou.

Pomalu dušené telecí ramínko se smrži a chřestem, lehce zauzená bramborová kaše.

.

Degustační menu inspirované českou kuchyní (29.04.2013)

Jemná paštika z husích jater s přepuštěným máslem.

Glazovaný vepřový bůček se šouletem v nové úpravě.

Poctivá staročeská svíčková s variací domácích knedlíků.

Domácí jablečný závin podle našich babiček.

.

Pravá italská pasta a risotto (21.04.2013)

Ravioli plněné červenou řepou, čerstvou buffalo ricottou s jablečným pyré a pěnou z gorgonzoly.

Papardelle s dančím ragú .

Gnocchi plněné bůvolí ricottou s čerstvým rajčátkem a špekem guanchale.

Italské hráškové risotto,mušle svatého Jakuba a šafránová pěna.

.

Úpravy mořských a sladkovodních ryb v moderním pojetí (22.03.2013)

Chobotnice s cizrnovým pyré a konfitovaným česnekem.

Treska pošírovaná v šafránu se špenátovým gratinem a rajčatovým concasse.

Candát s česnekovou pěnou a kroupovým rizotem.

Mořský vlk s restovanou zeleninou a zázvorovo-limetkovým glazé.

.

Pro velký zájem opakujeme kurz: Různé druhy mas s netradiční přílohou a omáčkou (19.03.2013)

Pomalu dušené jehněčí kolínko na majoránce s jemným petrželovým pyré.

Hovězí flank steak s omáčkou béarnaise, bramborový fondant.

Francouzská kachní prsa Margret s malinovou omáčkou a zeleninovým dortem Ratatouille.

Duo z králičího hřbetu a jatýrek s tymiánovým jus, bramborové nočky se slaninou a restovaným zelím.

.

Jak perfektně zvládnout zvěřinu (22.01.2013)

Slaný francouzský koláč se zvěřinovou náplní a salátkem s dijonským vinagretem.

Dančí ragú na víně a zelenině s domácím dýňovým knedlíčkem.

Grilovaný srnčí hřbet s kaštanovým pyré a houbovým fricase.

Knedlíčky z odpalovaného těsta plněné mákem s perníkovým sabayone.

Rychlý kontakt

Jan Vlček
Telefon: (+420) 775 028 106
E-mail: info@kralemkuchyne.cz

Recepce Hotelu Bonato
Telefon: (+420) 491 424 540

Kurzy

Datum konání: 03.11.2024
Počet volných míst: 6
Datum konání: 26.01.2025
Počet volných míst: 12
© 2012 copyright Bonato Hotel, vytvořil: Jan Pícha

Jan Vlček
Raisova 239
552 03 Česká Skalice

Infolinka:            +420 775 028 106
Obchodní odd.:  +420 491 424 540

Staňte se naším fanouškem

Staňte se naším fanouškem