Zde si můžete prohlédnout seznam kurzů, které v minulosti již proběhly.
Tagliatelle s ragu alla salsicia,guanciale a žoutek.
Pacheri s krevetou,šafránem a rajčaty.
Papardelle se sušenými rajčaty,špenátem a mascarpone.
.
Hovězí burger s rajčatovou marmeládou.
Grilovaný lilek s lososem a chřestem.
Salát s cesar dresikem a grilovaný kuřecím.
Roštěnec s grilovanou zeleninou a bylinkou salzou.
.
Chtřest s omáčkou bolzáno.
Chřestové risotto s krevetou.
Chřestový krém .
Vyzrálý steak s chřestem,omáčkou bearnais a brambory.
.
Carpaccio z řepy,dýně,rucola,čerstvý sýr.
Bramborové gnocchi,houbi pioppino polosušené cherry rajčata.
Variace smažené zeleniny,koprová majonéza.
Čokoládová pěna s pomerančem,čerstvé ovoce,mandlová dobenka.
.
Dančí na švestkách a jalovci,bylinkové špecle.
Vepřová líčka na hřebíčku,bramborovo-karotkové puré.
Hovězí steak,hořčicová omáčka sezoní zelenina.
.
.
Sicilská caponáta s burratou Paccheri s kančím ragú, brokolicí a strouhankou Pražma královská pečná v soli,restovaná zelenina,rozinky .
.
Makrela v křupavém těstíčku,domácí majonéza,salátek z bylinek Chobotnice,brambory s pečenou paprikou,řapíkem a olivami Mořský vlk na středomořský způsob .
.
Supreme z kukuřičného kuřátka,špenátové puré,česneková omáčka a kroketa s čerstvou majoránkou Vyzrálí roštenec,bylinková omáčka,pečená sezoní zelenina .
Steak z přeštického prasátka,mačkané brambory s medvědím česnekem,houbi Portobello
.
Variace chřestu s šalotkovou omáčkou a parmskou šunkou Chřestové cappuccino s krevetou a růžovým pepřem Hovězí flank steak, chřestový salátek s rajčaty,zauzená bramborová kaše
.
.
Hovězí burger s rajčatovou redukcí ,domácí majonézou,dýńová houska.
Mořský vlk s krevetou ,rajčaty,olivami a bazalkou.
Hovězí steak s pepřovou omáčkou.
Pečená zelenina s parmezánem.
Špenátový salát s jablky,ořechy a mozzarelou.
Salát s chřestem,rajčaty,granaille,šalotkový vinegret.
.
Chřest s omáčkou Bolzáno.
Chřestové capucino s růžovým pepřem .
Chřestové risotto s marinovaným lososem.
Telecí na víně a šalvěji s chřetem a uzenou kaší.
.
Italský tataráček s ricottou,ančovičkou a divokou brokolicí.
Hovězí líčka na balsamicu,beluga čočka,bramborové pure.
Hovězí vyzrálí steak,černý kořen,pečená zelenina.
.
Spaghetti s krevetami.
Papardelle se srnčím ragu,červenou řepou a čočkou.
Penne all'amatriciana.
Tagliolini s rajčaty,lilkem a burattou.
.
Marinovaný mořský vlk,salátek z petrželky.
Jemný celerový krém,žloutek,hnědé máslo.
Telecí na bílém víně,dýńové risotto,kapusta.
Lehké citronové tiramisu s ovocem.
.
Marinovaný losos s pečenou řepou,pomerančem a cream fresh.
Králík na dionské hořčici,bramborové noky s parmezánem.
Hovězí steak s petrželí a shitake houby.
.
Salát se špenátem,ořechy jablky a mozzarellou.
Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.
Pečená zelenina s bylinkovým pestem.
Zeleninové risotto s divokou brokolicí.
.
Burger s vyzrálým masem,marinovanou paprikou a šalotkou.
Panenka na zeleném pepři a koriandru, pepřová omáčka.
Kukuříčné kuřátko plněné sušenými rajčaty a mascarpone, pečená cuketa.
Pečená zelenina s rucolou.
Brambory na rozmarýnu.
.
Hovězí líčka na balsamicu s čočkou beluga a bramborové puré.
Králíčí hřbet s omáčkou z čerstvých paprik a máslové tagliolin.
Kuřecí prso pečené na kůži,sezoní zelenina a slaninová omáčka.
.
Kuřecí prso pečené na kůži,špenát a houby.
Srnčí hřbet,domácí krokety,šalotky na portském víně.
Vepřová panenka na zeleném pepři a koriandru,savojská kapusta.
.
Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, piniové oříšky a rukolou.
Italské petrželové rissoto, srnčí a smažená cuketa.
Vyzrálý roštěnec, domácí nočky s houbami.
.
Pappardelle s mořskými plody.
Domácí gnocchi plněné telecím ramínkem s kapustou.
Spaghetti s čerstvým tuńákem.
Tagliatelle carbonara.
.
Domácí paštika z husích jater s hruškovým chutney.
Pappardelle s kachním ragu,špenátem a strouhankou.
Vepřová líčka na hřebíčku s bramborvou kaší a hrubozrnou hořčicí.
.
Domácí foccacio.
Grilovaný lilek s ovčím sýrem.
Kuřecí supreme s grilovaným chřestem a šalotkovou omáčkou.
Hungr steak, cibulová marmeláda, pečené brambory na rozmarýnu.
Salát z křupavé zeleniny s koriandrem a oříšky.
.
Domácí foccacio.
Grilovaný lilek s ovčím sýrem.
Kuřecí supreme s grilovaným chřestem a šalotkovou omáčkou.
Hungr steak, cibulová marmeláda, pečené brambory na rozmarýnu.
Salát z křupavé zeleniny s koriandrem a oříšky.
.
Treska s šafránovou omáčkou,chřestem a slávkami.
Domácí gnocchi s chřestem,rajčátky a krevetou.
Losos plněný ricottou s chřestem a šalotkovou omáčkou.
.
Pomalu dušené jehněčí kolínko na majoránce s jemným petrželovým pyré.
Duo z králičího hřbetu a jatýrek s tymiánovým jus, bramborové nočky se slaninou a restovaným zelím.
Vyzrálí flamp steak,bramborový fondant a salátek z pečených paprik.
.
Francouzský slaný koláč se zvěřinovou náplní.
Kančí s domácí nutelou ze švestek,dýně a kapusta.
Dančí hřbet,černý kořen,čočka beluga.
.
Hovězí steak,mačkané brambory s kaštany a šalotkové pure.
Dančí hřbet na víně,restované bramborové nočky s dýní a kapustou.
Vepřová kotleta z přeštického prasátka pečená sezoní zelenina.
.
Paštika z husích jater s hruškovým chutney.
Domácí gnocchi s houbami a křupavou slaninou.
Kachní ragu s celerovým puré.
.
Domácí papardelle se srnčím ragů a červenou řepou.
Tagliatelle se sušenými rajčaty a mascarpone.
Houbové risotto se salcicou.
Domácí raviola s lososem a rajčátky
.Domácí foccacia s grilovaným pupkem a salzou verde.
Vepřová panenka pečená s italské slanině a šalvěji s pepřovou omáčkou,pečené brambory s konfitovaným česnekem a petrželkou.
Kuřecí prsa plněná tapenádou z oliv a sušených rajčat s pečeným lilkem.
Salát s pečenou zeleninou a dijonským vinegretem.
.
Marinovaný losos s chřestem a béarnskou omáčkou.
Kroketa z králika s chřestovým salátkem.
Chřestové risotto s mořským vlkem.
Vyzrálý flan steak s chřetem a bramborovo-šalotkovým pure.
.
Slávky s kořenovou zeleninou a domácí focaccia.
Krevety s zeleninovým pure.
Pražma královská,fenyklové risotto.
.
Kuřecí supreme plněné ricottou a bazalkou,pečená zelenina.
Králík na dijonské hořčici s bramborovými nočky a parmezánem.
Vepřová líčka na hřebíčku,dýňové pure a kapusta.
.
Carpaccio z chobotnice,salátek z řepy a čočky.
Tagliatelle se zvěřinovým ragu.
Ossobuco s jemným celerovým rissotem.
Domácí tiramisu se strouhanou čokoládou claudio corallo.
.
Burger s trhaným jehněčím,bylinkovou majonézou a špenátem.
Kachní prsa na červeném víně,puré z pečených brambor a celeru.
Panenka z přeštického prasátka na koriandru a zeleném pepři,domácí nočky s liškami.
Salát s rajčátky,křupavou slaninou a paprikovým dresinkem.
.
Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.
Marinované krevety s fenyklovým salátkem a pomerančem.
Francouzské kukuřičné kuřátko s olivovou tapenádou a salzou verde.
Mléčné telecí s pepřovou omáčkou.
Přěštické prasátko s cizrnou.
Salát s pečenou zeleninou dijonským vinegretem.
.
Variace chřestu s omáčkou bolzáno.
Králičí stehno konfitované v olivovém oleji a estragonu, štouchané brambory s mědvědím česnekem.
Vyzrálý roštěnec s chřestem a bramborový fondánt.
Citronová panna cotta s jahodovo-rebarborovou omáčkou.
.
Spaghetti benedetto cavalieri s tuňákem,rajčátky a bazalkou.
Papardelle s králičím ragů.
Gnocchi s houbami a křupavou pancetou.
Ravioli s uzeným úhořem a špenátem.
.
Srnčí hřbet pečený v pistáciích,domácí gnocchi s pancetou a dýní.
Telecí ossobuco, liškové risotto.
Domácí papardelle s kachním ragů a cizrnou.
.
Smažené tygří krevety se salátkem a ančovičkovou majonézou.
Pošírovaný mořský vlk s vonglemi,domácí bramborové chipsy s rajčátky a kapary.
Candát s kroupovým risottem a česnekovou pěnou.
.
Vařená chobotnice na hnízdě skleněných nudlí, marinovaná v omáčce s česnekem a chilli.
Tom Yum Goong-tradiční thajská polévka s krevetami,kokosovým mlékem a koriandrem.
Jarní závitky plněné vepřovým masem s ananasovo-mangovou omáčkou a zeleninou.
Kari pasta-příprava kari omáčky-červená a zelená.
Phad Thai-restované nudle v thajském stylu.
.
Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.
Kuřecí supreme s kuskusem a mátou.
Hovězí steak s pyré z pečených paprik.
Telecí s fenyklem a pepřovou omáčkou.
Salát z pečené zeleniny s dionským vinagretem.
Tzaziky.
Chřestový salát.
.
.
Variace chřestu s omáčkou bolzáno.
Chřestové risotto s uzeným pstruhem.
Pečená treska s chřestem,bramborou a květákem.
Přeštické prasátko s chřestovým salátkem.
.
Hovězí steak se špenátem,houbami a foie gras.
Jehněčí hřebínek se savojskou kapustou.
Kachní prsa s pečenou zeleninou.
Karé z francouzského prasátka.
.
Hovězí steak se špenátem,houbami a foie gras.
Jehněčí hřebínek se savojskou kapustou.
Kachní prsa s pečenou zeleninou.
Karé z francouzského prasátka.
.
Domácí papardelle s dančím a červenou řepou.
Gnocchi plněné ricottou s čerstvými rajčátky a špekem.
Domácí raviola plněná kachním masem s jemnou celerovou omáčkou.
.
Zvěřinová paštika s marinovanou hruškou.
Kančí plec s šípkovou omáčkou,domácí kroketa s chorizem.
Jelení hřbet na šalvěji s bramborovo-karotkovým puré.
.
Telecí ramínko na šalvěji s krémovou polentou.
Králíčí hřbet s omáčkou z čerstvých paprik a máslové tagliolini.
Francouzské supreme s hráškovým risottem s slaninovou pěnou.
.
Hovězí carpaccio s houbami a domácí houstičkou.
Domácí gnocchi s králičím ragu.
Farmářské prasátko s bramborovou plackou a cibulovou marmeládou.
Čokoládová pěna,puré z pečených švestek a mandlová drobenka.
.
Burger s hovězím masem,karamelizovanou cibulí a parmezánovým chipsem.
Vegetariánský burger se zauzenou mozarellou.
Burger s trhaným jehněčím masem a špenátem.
Domácí hranolky.
Coleslaw salát.
Salát s rukolou,pečenou paprikou a kozím sýrem.
.
Mořský vlk na grilu s rajčaty, olivou a bazalkovým olejem.
Vyzrálí roštěnec s lehce zauzeným paprikovým pure a tymiánem.
Vepřové karé s kuskusem, mátou a rajčatovým concase.
Domácí chléb.
Špenátový salát s jablky a mozzarelou.
Salát z křupavé zeleniny s karotkovým dresinkem.
Salza verde.
.
.
Grilovaný kozí sýr s rajčatovým concasse.
Losos s hráškovým pure a šampaňskou omáčkou.
Pomalu dušená krkovice s omáčkou z červené řepy a lehce zauzenou kaší.
Sezamový cheesecake.
.
Hovězí tataráček ve stylu piemonte s bůvolí ricottou a lanýžovým olejem.
Tagliatelle s klobáskou,chřestem a sýrem pecorino romano.
Telecí ossobuco se smrži a bramborovým rizotem.
Panacotta s jahodovo rebarborovým salátkem.
.
Ceviche z tygřích krevet s grepem a těsto brick.
Slávky na bílém víně a šafránu.
Tuňák s koriandrovou krustou,restovanou zeleninou a wasabi pěna.
Mořský vlk pečený v soli s fenyklovým pure.
.
Vepřová líčka na hřebíčku,bramborové puré s hrubozrnou hořčicí.
Vepřová panenka s pecorínem a šalvějí,mačkané brambory s fenyklem a rajčaty.
Pomalu dušená krkovice s lehce zauzenou kaší a omáčkou z červené řepy.
.
Vyzrálý roštěněc,cuketové hranolky a omáčka z červeného vína.
Přeštické prasátko pečené v guanciale,slaninová kaše s kapustou.
Lehce zauzený dančí hřbet s kaštanovými noky.
.
Vyzrálý roštěněc,cuketové hranolky a omáčka z červeného vína.
Přeštické prasátko pečené v guanciale,slaninová kaše s kapustou.
Lehce zauzený dančí hřbet s kaštanovými noky.
.
Domácí paštika z husích jater s fíkovým chutney.
Filátko pražmy královské s restovanou zeleninou a zázvorovo-limetkovým glaze.
Pomalu dušené jehněčí na majoránce, šoulet v nové upravě.
.
Kuřecí supreme plněné tapenádou z oliv a rajčat se zauzeným lilkem.
Hamburger s karamelizovanou cibulí a parmezánovým chipsem.
Francouzské telecí s květákovým kuskusem.
Salát panzanella.
Chřestový salát s rajčaty a šalotkový vinegretem.
Barbecue omáčka.
Gribiche.
.
Kuřecí supreme plněné tapenádou z oliv a rajčat se zauzeným lilkem.
Hamburger s karamelizovanou cibulí a parmezánovým chipsem.
Francouzské telecí s květákovým kuskusem.
Salát panzanella.
Chřestový salát s rajčaty a šalotkový vinegretem.
Barbecue omáčka.
Gribiche.
.
Candát s fregola sarda a domácí sušené cherry rajčátka.
Pečené filátko mořského vlka s vongolemi a fenyklem,bramborové chipsy.
Losos s teriaki omáčkou a zeleninovým salátkem.
.
Domácí tagliatelle s králičím ragú.
Gnocchi plněné telecím masem s liškami a čerstvým oregánem.
Spagheti alla carbonara.
Risotto s topinamburem a uzeným úhořem .
.
Domácí tagliatelle s králičím ragú.
Gnocchi plněné telecím masem s liškami a čerstvým oregánem.
Spagheti alla carbonara.
Risotto s topinamburem a uzeným úhořem .
.
Carpaccio z dančího hřbetu s kaštany a čerstvým fíkem.
Domácí canelloni se zvěřinou a křupavou zeleninou.
Srnčí hřbet v bylinkové krustě s pečenou řepou a pěnou ze špeku Lardo.
.
Pěna z kozího sýru,marinovaná řepa s piniovými oříšky.
Pečená Pražma se zeleninovým puré a bujabéza sos.
Pečený hřbet z vepřového Mangelica,šalotky plněné marmeládou.
.
Dýňové ravioly s pomalu dušeným telecím ramínkem.
Na grilu pečená kachní foie gras s karamelizovaným podzimním ovocem a omáčkou z vína Brachetto.
Srnčí hřbet na šalotkách se škvarkovým nočkem a hřiby.
.
Hovězí líčka na balsamicu s čočkou beluga a bramborové puré.
Králík na dijonské hořčici,domácí bramborové nočky zapečené parmezánem.
Jehněčí hřebínek s hráškovým puré a slaninový chips.
.
Sicilská caponata s ovčí ricottou a bruschettou.
Tuňák s chlebovým salátkem a rajčátky.
Milánské ossobuco s šafránovým risottem.
Čokoládová pěna s mascarpone.
.
Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.
Kuřecí supreme na grilu s bazalkovým pestem.
Roštěněc z Nebrasky s pure z pečených paprik a tymiánu.
Telecí kare s kuskusem,mátou a rajčatovým concasé.
Bramborové kostičky pečené na rozmarýnu a olivovém oleji.
Špenátový salát s pečenou zeleninou a dionským vinagretem.
Letní salát s chobotnicí a šafránovým bramborem.
Domácí foccacia.
Pravé řecké tzaziky.
Salza Verde.
Rajčatová salza.
.
Variace chřestu s omáčkou bolzáno.
Jemný chřestový krém, koláček plněný tvarohem a medvědím česnekem.
Pečený losos s ricottou a špenátem, podávaný s chřestem a holandskou omáčkou.
Pomalu dušené telecí ramínko se smrži a chřestem, lehce zauzená bramborová kaše.
.
Jemná paštika z husích jater s přepuštěným máslem.
Glazovaný vepřový bůček se šouletem v nové úpravě.
Poctivá staročeská svíčková s variací domácích knedlíků.
Domácí jablečný závin podle našich babiček.
.
Ravioli plněné červenou řepou, čerstvou buffalo ricottou s jablečným pyré a pěnou z gorgonzoly.
Papardelle s dančím ragú .
Gnocchi plněné bůvolí ricottou s čerstvým rajčátkem a špekem guanchale.
Italské hráškové risotto,mušle svatého Jakuba a šafránová pěna.
.
Chobotnice s cizrnovým pyré a konfitovaným česnekem.
Treska pošírovaná v šafránu se špenátovým gratinem a rajčatovým concasse.
Candát s česnekovou pěnou a kroupovým rizotem.
Mořský vlk s restovanou zeleninou a zázvorovo-limetkovým glazé.
.
Pomalu dušené jehněčí kolínko na majoránce s jemným petrželovým pyré.
Hovězí flank steak s omáčkou béarnaise, bramborový fondant.
Francouzská kachní prsa Margret s malinovou omáčkou a zeleninovým dortem Ratatouille.
Duo z králičího hřbetu a jatýrek s tymiánovým jus, bramborové nočky se slaninou a restovaným zelím.
.
Slaný francouzský koláč se zvěřinovou náplní a salátkem s dijonským vinagretem.
Dančí ragú na víně a zelenině s domácím dýňovým knedlíčkem.
Grilovaný srnčí hřbet s kaštanovým pyré a houbovým fricase.
Knedlíčky z odpalovaného těsta plněné mákem s perníkovým sabayone.