Úvodní stránka Bonato Hotel

Historie kurzů

Zde si můžete prohlédnout seznam kurzů, které v minulosti již proběhly.


Steaky,burger,sáláty (24.09.2017)

Burger s trhaným jehněčím,bylinkovou majonézou a špenátem.

Kachní prsa na červeném víně,puré z pečených brambor a celeru.

Panenka z přeštického prasátka na koriandru a zeleném pepři,domácí nočky s liškami.

Salát s rajčátky,křupavou slaninou a paprikovým dresinkem.

.

Velké letní grilování (18.06.2017)

Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.

Marinované krevety s fenyklovým salátkem a pomerančem.

Francouzské kukuřičné kuřátko s olivovou tapenádou a salzou verde.

Mléčné telecí s pepřovou omáčkou.

Přěštické prasátko s cizrnou.

Salát s pečenou zeleninou dijonským vinegretem.

.

Velký jarní kurz (14.05.2017)

Variace chřestu s omáčkou bolzáno.

Králičí stehno konfitované v olivovém oleji a estragonu, štouchané brambory s mědvědím česnekem.

Vyzrálý roštěnec s chřestem a bramborový fondánt.

Citronová panna cotta s jahodovo-rebarborovou omáčkou.

.

Italská pasta a domácí gnocchi (02.04.2017)

Spaghetti benedetto cavalieri s tuňákem,rajčátky a bazalkou.

Papardelle s králičím ragů.

Gnocchi s houbami a křupavou pancetou.

Ravioli s uzeným úhořem a špenátem.

.

Slavnostní menu inspirované sezóními surovinami (22.01.2017)

Paštika z husích jater s hruškovým chutney.

Konfitovaný králík s bramborovo-karotkovým pure.

Srnčí plec na víně,domácí škvarkové nočky.

Čokoládová pěna,omáčka z pečených švestek.

.

Italské speciality s chutí podzimu (14.11.2016)

Srnčí hřbet pečený v pistáciích,domácí gnocchi s pancetou a dýní.

Telecí ossobuco, liškové risotto.

Domácí papardelle s kachním ragů a cizrnou.

.

Jak připravit ryby v netradičních úpravách (13.11.2016)

Smažené tygří krevety se salátkem a ančovičkovou majonézou.

Pošírovaný mořský vlk s vonglemi,domácí bramborové chipsy s rajčátky a kapary.

Candát s kroupovým risottem a česnekovou pěnou.

.

Chutě plné Asie (18.09.2016)

Vařená chobotnice na hnízdě skleněných nudlí, marinovaná v omáčce s česnekem a chilli.

Tom Yum Goong-tradiční thajská polévka s krevetami,kokosovým mlékem a koriandrem.

Jarní závitky plněné vepřovým masem s ananasovo-mangovou omáčkou a zeleninou.

Kari pasta-příprava kari omáčky-červená a zelená.

Phad Thai-restované nudle v thajském stylu.

.

Velké letní grilování (12.06.2016)

Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.

Kuřecí supreme s kuskusem a mátou.

Hovězí steak s pyré z pečených paprik.

Telecí s fenyklem a pepřovou omáčkou.

Salát z pečené zeleniny s dionským vinagretem.

Tzaziky.

Chřestový salát.

.

.

Chřestové menu (29.05.2016)

Variace chřestu s omáčkou bolzáno.

Chřestové risotto s uzeným pstruhem.

Pečená treska s chřestem,bramborou a květákem.

Přeštické prasátko s  chřestovým salátkem.

.

Steaky z různých druhů mas a netradiční přílohy (17.04.2016)

Hovězí steak se špenátem,houbami a foie gras.

Jehněčí hřebínek se savojskou kapustou.

Kachní prsa s pečenou zeleninou.

Karé z francouzského prasátka.

.

Opakování:Steaky z různých druhů mas a netradiční přílohy (16.04.2016)

Hovězí steak se špenátem,houbami a foie gras.

Jehněčí hřebínek se savojskou kapustou.

Kachní prsa s pečenou zeleninou.

Karé z francouzského prasátka.

.

Jak připravit domácí pastu,gnocchi a ravioli (20.03.2016)

Domácí papardelle s dančím a červenou řepou.

Gnocchi plněné ricottou s čerstvými rajčátky a špekem.

Domácí raviola plněná kachním masem s jemnou celerovou omáčkou.

.

Jak připravit skvělou zvěřinu (07.02.2016)

Zvěřinová paštika s marinovanou hruškou.

Kančí plec s šípkovou omáčkou,domácí kroketa s chorizem.

Jelení hřbet na šalvěji s bramborovo-karotkovým puré.

.

Tradiční masa v moderním pojetí (29.11.2015)

Telecí ramínko na šalvěji s krémovou polentou.

Králíčí hřbet s omáčkou z čerstvých paprik a máslové tagliolini.

Francouzské supreme s hráškovým risottem s slaninovou pěnou.

.

Speciality naší restaurace (01.11.2015)

Hovězí carpaccio s houbami a domácí houstičkou.

Domácí gnocchi s králičím ragu.

Farmářské prasátko s bramborovou plackou a cibulovou marmeládou.

Čokoládová pěna,puré z pečených švestek a mandlová drobenka.

.

Jak připravit skvělé domácí burgry,hranolky a saláty (27.09.2015)

Burger s hovězím masem,karamelizovanou cibulí a parmezánovým chipsem.

Vegetariánský burger se zauzenou mozarellou.

Burger s trhaným jehněčím masem a špenátem.

Domácí hranolky.

Coleslaw salát.

Salát s rukolou,pečenou paprikou a kozím sýrem.

.

Letní grilování (30.08.2015)

Mořský vlk na grilu s rajčaty, olivou a bazalkovým olejem.

Vyzrálí roštěnec s lehce zauzeným paprikovým pure a tymiánem.

Vepřové karé s kuskusem, mátou a rajčatovým concase.

Domácí chléb.

Špenátový salát s jablky a mozzarelou.

Salát z křupavé zeleniny s karotkovým dresinkem.

Salza verde.

 .

.

Speciality naší restaurace (18.05.2015)

Grilovaný kozí sýr s rajčatovým concasse.

Losos s hráškovým pure a šampaňskou omáčkou.

Pomalu dušená krkovice s omáčkou z červené řepy a lehce zauzenou kaší.

Sezamový cheesecake.

.

Italská kuchyně (17.05.2015)

Hovězí tataráček ve stylu piemonte s bůvolí ricottou a lanýžovým olejem.

Tagliatelle s klobáskou,chřestem a sýrem pecorino romano.

Telecí ossobuco se smrži a  bramborovým rizotem.

Panacotta s jahodovo rebarborovým salátkem.

.

Jak skvěle připravit ryby (19.04.2015)

Ceviche z tygřích krevet s grepem a těsto brick.

Slávky na bílém víně a šafránu.

Tuňák s koriandrovou krustou,restovanou zeleninou a wasabi pěna.

Mořský vlk pečený v soli s fenyklovým pure.

.

Speciality z vepřového masa (08.03.2015)

Vepřová líčka na hřebíčku,bramborové puré s hrubozrnou hořčicí.

Vepřová panenka s pecorínem a šalvějí,mačkané brambory s fenyklem a rajčaty.

Pomalu dušená krkovice s lehce zauzenou kaší a omáčkou z červené řepy.

.

Jak správně připravit steak,příprava omáček a netradiční přílohy (15.02.2015)

Vyzrálý roštěněc,cuketové hranolky a omáčka z červeného vína.

Přeštické prasátko pečené v guanciale,slaninová kaše s kapustou.

Lehce zauzený dančí hřbet s kaštanovými noky.

.

Jak správně připravit steak,příprava omáček a netradiční přílohy (25.01.2015)

Vyzrálý roštěněc,cuketové hranolky a omáčka z červeného vína.

Přeštické prasátko pečené v guanciale,slaninová kaše s kapustou.

Lehce zauzený dančí hřbet s kaštanovými noky.

.

sushi (23.11.2014)
Jak skvěle připravit degustační menu (06.10.2014)

Domácí paštika z husích jater s fíkovým chutney.

Filátko pražmy královské s restovanou zeleninou a zázvorovo-limetkovým glaze.

Pomalu dušené jehněčí na majoránce, šoulet v nové upravě.

.

Opakování: Letní grilování (16.06.2014)

Kuřecí supreme plněné tapenádou z oliv a rajčat se zauzeným lilkem.

Hamburger s karamelizovanou cibulí a parmezánovým chipsem.

Francouzské telecí s květákovým kuskusem.

Salát panzanella.

Chřestový salát s rajčaty a šalotkový vinegretem.

Barbecue omáčka.

Gribiche.

.

Letní grilování (15.06.2014)

Kuřecí supreme plněné tapenádou z oliv a rajčat se zauzeným lilkem.

Hamburger s karamelizovanou cibulí a parmezánovým chipsem.

Francouzské telecí s květákovým kuskusem.

Salát panzanella.

Chřestový salát s rajčaty a šalotkový vinegretem.

Barbecue omáčka.

Gribiche.

.

Jak skvěle připravit mořské a sladkovodní ryby (23.03.2014)

Candát s fregola sarda a domácí sušené cherry rajčátka.

Pečené filátko mořského vlka s vongolemi a fenyklem,bramborové chipsy.

Losos s teriaki omáčkou a zeleninovým salátkem.

.

Italská pasta,domácí gnocchi,italské risotto (17.02.2014)

Domácí tagliatelle s králičím ragú.

Gnocchi plněné telecím masem s liškami a čerstvým oregánem.

Spagheti alla carbonara.

Risotto s topinamburem a uzeným úhořem    .

.

Pro velký zájem opakujeme kurz: Italská pasta,domácí gnocchi,italské risotto (16.02.2014)

Domácí tagliatelle s králičím ragú.

Gnocchi plněné telecím masem s liškami a čerstvým oregánem.

Spagheti alla carbonara.

Risotto s topinamburem a uzeným úhořem  .

.

Zvěřina v různých úpravách (26.01.2014)

Carpaccio z dančího hřbetu s kaštany a čerstvým fíkem.

Domácí canelloni se zvěřinou a křupavou zeleninou.

Srnčí hřbet v bylinkové krustě s pečenou řepou a pěnou ze špeku Lardo.

.

Menu inspirované Francouzskou kuchyní (17.11.2013)

Pěna z kozího sýru,marinovaná řepa s piniovými oříšky.

Pečená Pražma se zeleninovým puré a bujabéza sos.

Pečený hřbet z vepřového Mangelica,šalotky plněné marmeládou.

.

Podzim na talíři (20.10.2013)

Dýňové ravioly s pomalu dušeným telecím ramínkem.

Na grilu pečená kachní foie gras s karamelizovaným podzimním ovocem a omáčkou z vína Brachetto.

Srnčí hřbet na šalotkách se škvarkovým nočkem a hřiby.

.

Velký kurz o mase a skvělých přílohách (29.09.2013)

Hovězí líčka na balsamicu s čočkou beluga a bramborové puré.

Králík na dijonské hořčici,domácí bramborové nočky zapečené parmezánem.

Jehněčí hřebínek s hráškovým puré a slaninový chips.

.

Delikatesy Italské kuchyně (25.08.2013)

Sicilská caponata s ovčí ricottou a bruschettou.

Tuňák s chlebovým salátkem a rajčátky.

Milánské ossobuco s šafránovým risottem.

Čokoládová pěna s mascarpone.

.

Opakování kurzu: velké letní grilování (04.06.2013)

Grilovaný lilek s ovčím sýrem a bazalkou.

Kuřecí supreme na grilu s bazalkovým pestem.

Roštěněc z Nebrasky s pure z pečených paprik a tymiánu.

Telecí kare s kuskusem,mátou a rajčatovým concasé.

Bramborové kostičky pečené na rozmarýnu a olivovém oleji.

Špenátový salát s pečenou zeleninou a dionským vinagretem.

Letní salát s chobotnicí a šafránovým bramborem.

Domácí foccacia.

Pravé řecké tzaziky.

Salza Verde.

Rajčatová salza.

.

Jarní chřestové menu (19.05.2013)

Variace chřestu s omáčkou bolzáno.

Jemný chřestový krém, koláček plněný tvarohem a medvědím česnekem.

Pečený losos s ricottou a špenátem,  podávaný s chřestem a holandskou omáčkou.

Pomalu dušené telecí ramínko se smrži a chřestem, lehce zauzená bramborová kaše.

.

Degustační menu inspirované českou kuchyní (29.04.2013)

Jemná paštika z husích jater s přepuštěným máslem.

Glazovaný vepřový bůček se šouletem v nové úpravě.

Poctivá staročeská svíčková s variací domácích knedlíků.

Domácí jablečný závin podle našich babiček.

.

Pravá italská pasta a risotto (21.04.2013)

Ravioli plněné červenou řepou, čerstvou buffalo ricottou s jablečným pyré a pěnou z gorgonzoly.

Papardelle s dančím ragú .

Gnocchi plněné bůvolí ricottou s čerstvým rajčátkem a špekem guanchale.

Italské hráškové risotto,mušle svatého Jakuba a šafránová pěna.

.

Úpravy mořských a sladkovodních ryb v moderním pojetí (22.03.2013)

Chobotnice s cizrnovým pyré a konfitovaným česnekem.

Treska pošírovaná v šafránu se špenátovým gratinem a rajčatovým concasse.

Candát s česnekovou pěnou a kroupovým rizotem.

Mořský vlk s restovanou zeleninou a zázvorovo-limetkovým glazé.

.

Pro velký zájem opakujeme kurz: Různé druhy mas s netradiční přílohou a omáčkou (19.03.2013)

Pomalu dušené jehněčí kolínko na majoránce s jemným petrželovým pyré.

Hovězí flank steak s omáčkou béarnaise, bramborový fondant.

Francouzská kachní prsa Margret s malinovou omáčkou a zeleninovým dortem Ratatouille.

Duo z králičího hřbetu a jatýrek s tymiánovým jus, bramborové nočky se slaninou a restovaným zelím.

.

Různé druhy mas s netradiční přílohou a omáčkou (24.02.2013)

Pomalu dušené jehněčí kolínko na majoránce s jemným petrželovým pyré.

Hovězí flank steak s omáčkou béarnaise, bramborový fondant.

Francouzská kachní prsa Margret s malinovou omáčkou a zeleninovým dortem Ratatouille.

Duo z králičího hřbetu a jatýrek s tymiánovým jus, bramborové nočky se slaninou a restovaným zelím.

Jak perfektně zvládnout zvěřinu (22.01.2013)

Slaný francouzský koláč se zvěřinovou náplní a salátkem s dijonským vinagretem.

Dančí ragú na víně a zelenině s domácím dýňovým knedlíčkem.

Grilovaný srnčí hřbet s kaštanovým pyré a houbovým fricase.

Knedlíčky z odpalovaného těsta plněné mákem s perníkovým sabayone.

Rychlý kontakt

Jan Vlček
Telefon: (+420) 775 028 106
E-mail: info@kralemkuchyne.cz

Recepce Hotelu Bonato
Telefon: (+420) 491 424 540

Kurzy

Datum konání: 05.11.2017
Počet volných míst: 13
© 2012 copyright Bonato Hotel, vytvořil: Jan Pícha

Jan Vlček
Raisova 239
552 03 Česká Skalice

Infolinka:            +420 775 028 106
Obchodní odd.:  +420 491 424 540

Staňte se naším fanouškem

Staňte se naším fanouškem