Zde najdete kurzy pro všechny - nezáleží na věku, pohlaví a zda jste začátečník či profesionál.
Cena kurzu se pohybuje od 2300,- Kč za osobu. V ceně jsou zahrnuty veškeré suroviny a pomůcky k vaření, zapůjčení zástěry, vedení kurzu šéfkuchařem, zaslání receptur po kurzu a také úklid. Jediné, co si se sebou vezměte, je dobrá nálada :-)
Délka trvání jednoho kurzu je okolo 6 hodin.
Součástí studia je také obchůdek, kde si můžete zakoupit suroviny, se kterými jste se na kurzu seznámili a naučili se s nimi pracovat.
Česká klasika v moderním pojetí
Řepa, krém z kozího sýru a oříšková drobenka.
Psrtuh s křenovou omáčkou,tvarohové nočky.
Vepřová líčka s pečenou zimní zeleninou.
.
Datum: 01.02.2026
Čas: 13:00
Počet volných míst: 1
Cena: 2600 Kč
Dezerty
Vanilková panna cotta s malinovo-estragonovým želé.
Krémové tiramisu s domácím piškotem Hruškový dort s mascarpone a karamelem Lívanečky s makovou omáčkou a švetkou.
.
Datum: 29.03.2026
Čas: 13:00
Počet volných míst: 4
Cena: 2600 Kč
Steak,salát,omáčky
Datum: 24.05.2026
Čas: 13:00
Počet volných míst: 6
Cena: 2600 Kč